Як розвивається справа вкраденого на Демидівщині лісу

18 Лютого 2020, 12:50
1179

Млинівський відділ Дубенської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про незаконну вирубку лісу, яке вчинив житель Волинської області.

Незаконну порубку у лісовому масиві на території Боремельської сільської ради, що на межі Волинської та Рівненської областей, виявили працівники лісгоспу спільно з поліцейськими. У неділю, 9 лютого, поліцейські встановили, що в лісі вирубали шість дерев дуба та одного ясена.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили, що до кримінального правопорушення причетний 36-річний житель села Сергіївка Горохівського району сусідньої Волинської області. В одному із господарств цього села і знайшли деревину.

Наразі у кримінальному провадженні проводять необхідні слідчі дії з метою з’ясування усіх обставин події та встановлюють суму збитків заподіяних державі. Також ідеться про повідомлення особі про підозру та накладення арешту на вилучені 12 кубометрів деревину. Про це повідомляють на сайті Дубенської місцевої прокуратури.

У разі доведення вини у скоєному зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. 

Читайте також: У Демидівці вшанують Героїв Небесної Сотні

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024