Як демидівчанам вберегтися від коронавірусу

16 Лютого 2020, 11:12
789

До груп професійного ризику належать працівники забійних пунктів, ветеринари, особи, які працюють з живими тваринами та продуктами тваринного походження.

Як не захворіти на нову небезпечну недугу, розповіла помічниця лікаря епідеміолога Млинівського міжрайонного відділу обласного лабораторного центру Євгенія Савчук.

Особам, які потрапили в групи ризику, слід дотримуватися наступних правил:

  • - дотримуватися особистої гігієни;
  • - використовувати захисні накидки, рукавиці, маски під час поводження з тваринами чи свіжими продуктами тваринного походження;
  • - уникати контакту з рідинами організму тварин, якщо не використовуєте засоби індивідуального захисту;
  • - мийте та дезінфікуйте засоби індивідуального захисту або використовуйте одноразові;
  • - зберігайте захисний одяг та спорядження після обробки на роботі у спеціально відведеному місці для попередженя можливого інфікування через них інших осіб;
  • - дотримуйтесь правил безпечного поховання або знищення мертвих тварин;

У будь якому разі звертайтесь за консультацією до фахівців.

Читайте також: Як і куди скаржитися на медичного працівника, який порушив права свого пацієнта

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024