Демидівка: поприбирають на провулку Першотравневому

09 Лютого 2020, 16:01
1097

Заступник селищного голови Демидівки Сергій Герук зустрівся із мешканцями провулку Першотравневого, жителі якого скаржилися на проблеми освітлення та засміченість вулиці.

Нині провулок відносниться до однієї з найбільш засмічених вулиць селища Демидівка. Про це повідомляють на сайті ОТГ

Аби вирішити питання сміття на зустріч також запросили директора Демидівського ВУЖКГ Миколу Ніпрука, начальника відділу будівництва, ЖКГ, благоустрою, приватизації, комунальної власності та архітектури Демидівської селищної ради Василя Бурця,  інспектора благоустрою Демидівської селищної ради Петра Друзюка, директора КО «Добробут» Демидівської селищної ради  Володимира Козуба, головну спеціалістку з питань реєстрації місця проживання Марію Миркевич.

Отримавши повну інформацію від Демидівського ВУЖКГ про укладення договорів на вивіз сміття з мешканцями провулку, стало зрозуміло, хто є потенційними організаторами сміттєзвалища на території даного провулку.

Вирішили, що на найближчому тижні жителі повинні звернутися у Демидівське ВУЖКГ для укладання договору на вивіз сміття. Після чого, з настанням теплої погоди комунальники активізують масштабне прибирання, вивезення сміття, та встановлять урни для сміття, що допоможе зменшити появу відходів на вулиці.

У разі ігнорування даної вимоги та подальшого приведення прилеглої території до неналежного санітарного стану жителів буде притягнено до адміністративної відповідальності.

Читайте також: Скільки будівельної продукції виготовили на Демидівщині




 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024