На Демидівщині – карантин

29 Січня 2020, 18:21
2528

У кількох навчальних закладах Демидівської ОТГ призупинили навчальний процес через велику кулькість хворих на ГРВІ.

Про це повідомляють на сайті громади.

 

З цього приводу відбулося оперативне засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Демидівської селищної ради.

На засіданні розглядалося питання про епідемічну ситуацію та стан профілактики захворюваності на грип та інші гострі респіраторні вірусні інфекції.

За даними моніторингу, станом на 28 січня епідемічна ситуація з грипу та гострих респіраторних інфекцій була підвищеною у Вербенському ліцеї, де захворюваність учнів складає понад 52%, та Пляшевському ліцеї – 30,5 %.

Заслухавши інформацію начальника відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Степана Яроша, начальницю Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Олену Грицюту, заступницю головного лікаря центру ПМСД Жанну Римар постійна комісія вирішила призупинити освітній процес у Вербенському, Пляшевському ліцеях з 29 січня по 04 лютого та заборонити проведення в цей період у культурно-масові, розважальні та спортивні заходи за участю дітей.

Читайте також: В Україні запровадять електронні лікарняні

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024