Відомо, коли в Демидівському ВПУ №25 буде День відкритих дверей

18 Січня 2020, 16:13
Навчальний корпус ВПУ №25 1195 Джерело: Вікіпедія
Навчальний корпус ВПУ №25

У закладах профосвіти стартували Дні відкритих дверей – традиційні зустрічі приймальних комісій зі вступниками, під час яких їм роз’яснять термін та умови навчання, особливості професій, які є у закладі, обов’язкові документи для вступу.

17 січня міністерство освіти і науки оприлюднило графік таких заходів у 21 регіоні України, повідомляє Урядовий портал. 

У Демидівському вищому професійному училищі №25 День відкрити дверей відбудеться 27 березня. Навчальний заклад знаходиться за адресою вулиця Миру,144 а. Контактна особа – Оксана Олександрівна Теслюк

Прийти на День відкритих дверей у заклад можуть вступники, їхні батьки та всі, хто хоче підвищити кваліфікацію або змінити фах, опанувавши робітничу професію. Під час зустрічі фахівці профтехів ознайомлять гостей з матеріально-технічною базою, розкажуть про зміст навчання, наявність гуртожитків, познайомлять з майбутніми викладачами тощо.

«Графіки Днів відкритих дверей розпочинають серію матеріалів, які ми плануємо випустити в межах цьогорічної вступної кампанії. Вони мають показати вступникам переваги професійної освіти і, безумовно, зробити процес вступу зрозумілим. Загалом же я закликаю всіх охочих прийти на зустріч у найближчому закладі, який вас зацікавив. Переконаний, ті трансформації, які вже відбулися у деяких закладах профосвіти, вас приємно здивують», – зазначив заступник Міністра освіти і науки Петро Коржевський.

Надалі уся інформація щодо вступу буде розміщуватися на сайті МОН у розділі Вступ 2020: Профосвіта  і за тегом у соцмережах #Вступ2020Профосвіта.

Читайте також:  Малеве: школярам купили м'яса

В Україні шахраї продають телепристрої, прикриваючись відомою організацією

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024