ТОП-10 найпопулярніших новин року на Бізнес.Районі

02 Січня 2020, 11:01
883

Весь рік редакція уважно стежила за діловим життям Волині і сьогодні під ялинку покажемо новини, які найбільше «зайшли» нашій аудиторії.

Звісно, важливі теми і події не вичерпуються цим переліком. У ньому лише мікроскопічна частина повсякдення великих і малих компаній, приватних підприємців і їхніх клієнтів. Щоб не пропускати новин про бізнес і економіку краю у Новому році, підписуйтеся на фейсбук-сторінку видання.

В Україні хочуть заборонити антибіотики в м'ясній, молочній та рибній промисловості

Новина про те, що бренд «Епікур» (Володимир-Волинська птахофабрика) ініціював петицію про заборону використання антибіотиків у сільському господарстві зібрала понад 27 тисяч переглядів і це абсолютний рекорд серед новин у 2019 році.

У публікації йшлося, що безконтрольне використання антибіотиків в харчовій промисловості викликає хвороби та антибіотикорезистентність, яку Всесвітня організація охорони здоров'я вже офіційно визнала глобальною загрозою здоров'ю людини та продовольчій безпеці.

Нагадаємо, що березня 2019 року Кабмін затвердив Національний план дій щодо боротьби зі стійкістю до протимікробних препаратів. План покликаний гармонізувати законодавство України із законодавством Європейського Союзу щодо використання антибіотиків під час лікування хвороб людини. Для ринку це означає, що потрібно змінювати підходи до виробництва, а продукцію відповідно маркувати.

Детально про те, що бренд Епікур першим в Україні перейшов виробництво здорової курятини, читайте у статті Не всі кури одної натури: як і чому волинські птахівники відмовилися від антибіотиків (зібрала понад 4 тисячі переглядів).

На Волині з літаків розкидатимуть вакцину від небезпечної хвороби

Новина про те, як навесні проводили кампанію з імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу, зібрала понад 13 тисяч переглядів.

Напевно, читачів вразило те, що приманки з вакциною розкидали з літаків АН-2. Згодом редакція підготувала детальний матеріал про те як Євросоюз, аби вберегти свої кордони від епідемії сказу фінансує вакцинацію: Порятунок з небес: як на Волині хижаків оберігають від сказу. ФОТО (матеріал прочитали понад 4,5 тисячі разів)

З печі до клієнта: луцька мережа тепер балує гарячою піцою і замороженим супом

Новина про те, що в одному з магазинів мережі напівфабрикатів «Галя балувана» почали продавати свіжоспечену піцу та супи й борщі шокової заморозки, зацікавила понад 5 тисяч читачів.

Зазначимо, що успішна діяльність мережі дуже популярна тема серед аудиторії Бізнес.Району. Інтерв'ю з її співзасновником переглянули понад 11 тисяч разів. Пропонуємо і вам познайомитися ближче: За склом: навіщо продукти «Галі балуваної» готують на очах у покупців

Волинянин став представником Зеленського у Кабміні

22 травня Володимир Зеленський призначив Андрія Геруса, який родом з Нововолинська, представником Президента в Кабінеті міністрів України. Цю новину прочитали понад 5 тисяч користувачів. Згодом публікації про діяльність Геруса завжди викликали ажіотаж. Редакції дуже шкода, що його звільнили у листопаді.

Під стінами луцької мерії – мітинг «базарників»

Тема перенесення Центрального ринку у Луцьку, а також впорядкування інших базарів обласного центру – тема важлива для сотень підприємців, які час від час влаштовують акції протесту. Зокрема, новину про один із таких мітингів 25 вересня прочитати понад 4,7 тисяч разів. Прогнозуємо, що тема луцьких ринків ще довго займатиме топ-місця популярності, оскільки фізичний процес перенесення ще не розпочався.

На які волинські озера варто поїхати відпочивати: умови та ціни

Довідкова публікація з переліком місць відпочинку та орієнтовною вартістю виявилася дуже затребуваною у сезон відпочинку і її переглянули 4,6 тисяч разів. Додамо, що тема волинських озер завжди є серед найбільш читабельних, особливо аудиторія мережі Район.in.ua полюбляє переглядати красиві світлити з мальовничого волинського поозер'я.

На ІТ-ринок Луцька зайшла глобальна компанія, шукають програмістів

У лютому 2019 року глобальна ІТ-компанія Astound Commerce офіційно підтвердила відкриття нового офісу в Луцьку та оголосила про набір програмістів, розробників та тестувальників програмного забезпечення до своєї команди. Луцьк став п'ятою локацією компанії Astound Commerce в Україні і цю чудову новину переглянули 4,6 тисячі разів.

У Німеччині презентували нову Audi A7: огляд від луцької автокомпанії

У 2019 році Бізнес.Район став інформаційним партнером автомобільної компанії WEST AUTO HUB. Таким чином, у стрічці з'явилося чимало публікацій про місцевий авторинок. Особливо читачі сайту полюбляли читати огляди новинок світового автопрому. Про Audi A7 на момент публікації новорічного топу почитали майже 4 тисячі разів. Крім того радимо почитати матеріал, створений у партнерстві з WEST AUTO HUB Які авто найчастіше купували в Україні й на Волині у 2019 році.

Волинський фермер вирощує 57 гектарів капусти

Публікацію про фермера із села Клубочин Ківерцівського району Сергія Нестерчука, який разом зі сім'єю має потужне парникове господарство почитали 4,2 тисячі разів. Напевно, читачів вразило те, що фермер висаджє у відкритий грунт капусту на площі 57 гектарів. Окрім капусти сім'я вирощує і інші культури овочевої групи, а також – гарбузи, ревінь, обліпиху, кукурудзу.

«Данину» в 50 тисяч доларів щомісяця збирав посадовець з Ковеля. ВІДЕО

Замикає топ-десятку найпопулярніших новин року публікація про головного спеціаліста відділу надання адміністративних послуг Ковельського управління Укртрансбезпеки у Волинській області. Новину про чиновника переглянули на Бізнес.Районі понад 4 тисячі разів.

Ще б пак! За найскромнішими підрахунками чоловік заробляв 50 тисяч доларів щомісяця на видачі дозволів для транспорту: вартість його «послуг» становила сто доларів США з кожного транспортного засобу. У середньому зловмисник таким чином «надавав» понад п`ятсот дозволів щомісяця.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39