Жителі Демидівщини – серед лідерів в оздоровчому заході

21 Грудня 2019, 15:31
451

За ініціативи Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у містах, районах та об’єднаних територіальних громадах нашої держави з квітня по листопад 2019 року проходили фізкультурно-оздоровчі заходи «Не лінуйся! Рухайся!».

Ідея цієї акції – активізувати інформаційно- пропагандистську роботу за здоровий спосіб життя, залучити якомога більше населення різного віку, статі та фізичної підготовки до спортивно-масових заходів. Про це йдеться на сторінці організації у Фейсбук. 

Рівненщина теж активно долучилась до участі у цьому проєкті. В області організовувалися спортивні естафети, конкурси, вікторини та руханки, показові виступи спортсменів і багато інших форм активного дозвілля. Загальне керівництво проведенням цих заходів здійснювало управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Переможці та призери серед міст, районів та ОТГ області визначались за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів. Отож, трійка лідерів виглядає так:

І місце – Млинівська об’єднана територіальна громада;
ІІ місце – Демидівський район;
ІІІ місце – Сарненський район.

Читайте також: У Демидівському районі – найбільше покриття громадами

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39