Як лікують варикоз в Туреччині

13 Грудня 2019, 11:57
795

Варикоз – це захворювання, яке небайдуже до жінок. 

Варикозним розширенням вен ніг жінки хворіють в середньому в три рази частіше ніж чоловіки.

Ознаки варикозу – вузлуваті розширення підшкірних вен, біль, важкість у ногах, набряки стопи і гомілки, втома в ногах до кінця дня. Найперші симптоми варикозного розширення вен ніг, за якими ви самі можете запідозрити початок варикозної хвороби, – це посилення малюнка вен на шкірі ніг. 

Читайте також: ПЕТ-КТ – золотий стандарт в діагностиці пухлин


 

Для того, щоб правильно лікувати варикоз, необхідно знайти уражену ділянку венозної системи. Саме від коректної діагностики залежить ефективність лікування. У клініках Туреччини  допплерівська ультрасонографія проводиться на апараті експертного класу. Цей апарат дозволяє дуже точно діагностувати зміни венозної стінки і поразки клапанного апарату.


 

Методи лікування варикозного розширення вен:

  1. Хірургічна операція – у клініках Туреччини  використовується малоінвазивні , найбільш сучасні і ефективні способи боротьби з варикозом. 
  2. Склеротерапія – суть методу полягає в тому, що склерозант (біологічний клей), за допомогою шприца з тоненькою голкою, вводиться в просвіт варикозно-розширеної вени, введена речовина сприяє склеюванню стінок судини, кров в таку вену вже не надходить і з часом вона стає тонкою і зникає. Дана процедура  безболісна і безпечна. Це золотий стандарт лікування судинних сіточок у флебології, який дозволяє назавжди їх позбутися.
  3. Лікування лазером – ендовенозна лазерна абляція вен (ЕВЛА).  По всій протяжності вени під впливом енергії променя лазера відбувається термічний вплив на стінку вени зсередини. Дана процедура зарекомендувала себе у всьому світі не лише відмінними результатами, а й з позиції відмінного естетичного ефекту. Наші фахівці зі стовідсотковою впевненістю вам скажуть, що лазерні технології здатні впоратися з хворобою на будь-якій стадії. Трофічні виразки вважаються одним з перших показань для процедури ЕВЛА.
  4. Радіочастотна облітерація (абляція) – ще один сучасний метод лікування варикозного розширення вен нижніх кінцівок. Під дією радіохвиль відбувається нагрівання варикозної вени, вона спадається, закривається і згодом розсмоктується (або заміщується сполучною тканиною). Процедура є сучасним, малоінвазивним (без звичного хірургічного втручання) і одним з найбільш безпечних методів лікування варикозної хвороби

Читайте також:  Трансплантація кісткового мозку – операція, яку не роблять в Україні


 

Якщо ви помітили проблеми з ногами: набряклість, поява судинних зірочок – не відкладайте проблему на потім! Консультація грамотного фахівця просто необхідна. Своєчасне лікування дозволить зберегти красу і продовжити молодість. Звертайтеся до Balina Med Travel.

 Три причини довірити поїздку Balina Med Travel:

  1. Наші послуги для Вас абсолютно безкоштовні.  Ви платите лише за лікування та транспорті витрати.
  2. Діагностика та лікування проводиться на найсучаснішому, високоточному обладненні, що максимально збільшує шанси на одужання.
  3. Конфіденційність, оперативність та підтримка 24/7: від консультації до завершення лікування.

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/

Також долучайтеся до компанії в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024