Демидіські чиновники відзначили професійне свято

09 Грудня 2019, 13:07
913

Напередодні професійного свята – Дня місцевого самоврядування у КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради відбулися урочистості.

Ця святкова подія зібрала в одну родину депутатів селищної ради, представників органів місцевого самоврядування і в.о. старости сіл, чия наполеглива праця, енергія та професіоналізм творять історію місцевого самоврядування.Про це йдеться на сайті Демидівської ОТГ.

Розпочалося свято з привітального слова селищного голови Віктора Іщука.

У своїй промові селищний голова відзначив, що день місцевого самоврядування об’єднує усіх жителів громади котрі, як ніхто вболівають за проблеми, дбають про розквіт своїх сіл та селища. Місцеве самоврядування - це потужна народна сила. Віктор Миколайович подякував всім за співпрацю, ініціативність та побажав здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови своєї громади.

З нагоди Дня місцевого самоврядування за віддану працю а органах місцевого самоврядування, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм  Подяками Демидівського селищного голови нагороджені:

Світлана Троцюк – начальник загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Оксана Клепач – головний спеціаліст загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Іванна Писарець– головний спеціаліст загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Олеся Стрільчук – діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Алла Гогой – діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Галина Муравцева - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Людмила Хоміцька - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Оксана Хом’як - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Тетяна Дякевич - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Людмила Киричук - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Ірина Пилипюк - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

Марія Коцюба - діловод загального відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради.

В  рамках проекту «Е-рішення для громад», що реалізується Центром Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development за підтримки Програми ULEAD з Європою/ULEAD with Europe вручили Сертифікати про здобуття компетентності з прийняття рішень на основі даних, та роботи з інформаційною системою управління бюджетом Володимиру Леоновцю – начальнику фінансового відділу апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради та Миколі  Катерняку – заступнику начальника фінансового відділу апарату виконавчого комітету.

Президія обласного комітету профспілки висловила Подяку за віддану працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, конструктивне розв’язання питань соціально-економічної спроможності об’єднаної територіальної громади, сприяння діяльності профспілкової організації та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування члену профспілки, селищному голові Віктору Іщуку, а також за високий професіоналізм, сумлінне виконання громадських обов’язків, активну профспілкову роботу, вспрямовану на підвищення іміджу профспілкової організації та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування Ларисі Кисіль – члену профспілки, голові первинної провспілкової організації працівників Демидівської селищної ради.

За значний особистий внесок у військово-патріотичне виховання молоді селища громади, сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Збройних сил України нагородили Грамотою Степана Яроша – начальника відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Демидівської селищної ради.

Святковий концерт підготували творчі колективи, солісти, танцювальні колективи Демидівської селищної ради.

 

Коментарі
09 Грудня 2019, 15:53
знов Ярош? <br/>скільки можна дивитись на це ******
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024