Чи потрібний у Демидівці льодовий каток

07 Грудня 2019, 11:22
Фото ілюстративне 1747
Фото ілюстративне

Депутат Демидівської райради Віталій Конський заговорив про те, що в селищі повинен бути льодовий каток.

Пропозицію він опублікував у спільноті «Демидівський вісник» у facebook.

«Льодовий каток: спорт і відпочинок що приносить радість людям.З давніх-давен, льодовий каток досить популярний у населення як сезонний вид дозвілля. Безумовно, найбільшу популярність він має у дітей та підлітків, проте і дорослі також із задоволенням проводять час на ньому. У зв’язку з цим ідея облаштування льодового катка актуальна, як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах, бо там любителі часто не мають можливості проводити свій час на спеціально обладнаних майданчиках.

У багатьох містечках ще немає спортивних комплексів, які пропонують населенню такий вид послуг, тому катаються там тільки на власноруч організованих майданчиках. Зрозуміло, що такий стихійний каток сильно залежить від погодних умов, і найменше потепління позначиться на ньому. Та все ж ,поява такого катка в населеному пункті заінтригує дітвору і дорослих.

Цікава ідея? Тож звертаюсь до керівництва Демидівської ОТГ і керівників молодіжних громадських організацій - взяти до уваги пропозицію та зробити зимові канікули веселими. Запрошую демидівчан до дискусії », – написав Конський.

Більшість коментаторів підтримали таку ідую. Зауважуючи, що це це буде цікаво для дітей.

«Каток це добре. Але можна було б і тренажерний зал зробити, куди ходили б і зимою і літом», – зауважив користувач Іван Галецький

Читайте також: Скільких незаконних заправок у Демидівській ОТГ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024