У Демидівській ОТГ оголосили конкурс на найкраще різдвяне оформлення вітрин

02 Грудня 2019, 18:55
1310

У Демидівській об’єднаній територіальній громаді стартував конкурс на найкраще різдвяне оформлення вітрин.

В огляді-конкурсі можуть взяти участь навчальні заклади, заклади культури і спорту, медичні заклади, підприємства, установи та організації всіх форм власності, власники об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення, будинків приватного сектора, які знаходяться на території Демидівської селищної ради, повідомляють на сайті ОТГ.

Огляд-конкурс проводиться у трьох номінаціях:

«Краща новорічно-різдвяна вітрина»,

«Кращий об’єкт соціальної сфери»,

«Краще новорічно-різдвяне оформлення будинка приватного сектора».

Охочі взяти участь в огляді-конкурсі до 18:00 14 січня повинні подати заявки за адоемою: смт Демидівка, вул. Миру, 21, з поміткою «На конкурс», або на електронну адресу [email protected] із зазначенням адреси об'єкта, прізвища, ім'я, по батькові ініціатора заявки, контактного телефону. До заявки потрібно додати фотографії, що засвідчують новорічно-різдвяне оформлення об’єкта та території навколо нього.

Учасники можуть отримати додаткові бали за результатами відкритого голосування у facebook на сторінці «Демидівська селищна рада». За І, ІІ, ІІІ місця в кожній номінації переможці нагороджуються Подяками селищного голови та подарунками. Підведення підсумків огляду-конкурсу здійснюється комісією 20 січня 2020 року.

Читайте також: На вулиці Зеленій зрізали аварійна дерева

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024