Золочівським дітям розповіли про безпеку

28 Листопада 2019, 09:49
641

У Золочівській школі тривав тиждень безпеки та життєдіяльності.

У рамках тижня пройшли найрізноманітніші заходи, основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді;  розвиток  в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування  гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти, повідомляють у Боремельській ОТГ.

Для учнів 5-6 класів провели гра-подорож до країни безпеки, конкурс малюнків «Безпечний пішохід» та мультигодина «Азбука безпеки. Учні 9 класу склали «Пам’ятку під час пожежі».

З учняит 8 класу була проведена бесіда «Наша безпека».

Для учнів 8-9 класів відбулась змістовна екскурсія до пожежної частини селища Демидівка з  метою поглиблення знань з основ безпеки життєдіяльності. Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення.

Представник пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальник розповідав учням про те, як працює та чи інша техніка та відповідав на питання, які задавали діти.  

Читайте також: Повідомили повну програму West Media Forum: брендам потрібні медіа

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024