Першокласникам Рівненщини привезли 18 тисяч наборів LEGO

02 Листопада 2019, 13:48
1125

Комплекти з шести кольорових цеглинок LEGO отримають першокласники Рівненщини, понад 18 тисяч наборів для найменших школярів доставили освітяни.

Міністерство освіти домовилося з компанією The LEGO Foundation про продовження програми співпраці і безкоштовне надання ігрових наборів для першокласників, повідомляють у Рівненській ОДА.

«Ігрові методики навчання з LEGO дійсно працюють – учителі Нової української школи використовують набори, коли вивчають математику, мову, мистецтво та, навіть, під час фізкультхвилинок. Такі методики справді дають можливість наочно та доступно пояснити дітям матеріал, навчитися працювати в команді, домовлятися, пропонувати нові нестандартні рішення», - зауважив обласний очільник освіти Рівненщини Григорій Таргонський.

Начальник управління розповів, що на відміну від минулого року, шість цеглинок передбачається не тільки на кожного учня, а й на кожного вчителя, який веде першокласників, та додав, що наступним треком везтимуть набори «LEGO Play Box», які складатимуться вже з дрібних деталей.



 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39