Демидівським випускникам розповіли, як шукати роботу

31 Жовтня 2019, 14:18
Фото ілюстративне 976
Фото ілюстративне

Завідувачка сектору профорієнтації Демидівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості Оксана Майдан провела семінари з техніки пошуку роботи для випускників Вищого професійного училища №25 смт Демидівка за професіями кухар, кондитер, штукатур, маляр, тракторист та муляр.

Оксана Майдан розповіла учасникам заходу про джерела пошуку роботи, їх переваги та недоліки, про резюме та структуру відеорезюме, визначили шляхи їх використання. З випускниками обговорено питання здійснення телефонних дзвінків до роботодавців. Учнівська молодь отримала поради щодо підготовки та проходження співбесіди з роботодавцями. Випускники отримали інформацію про можливості працевлаштування за професіями, за якими вони навчаються, повідомляють на сайті Рівненського обласного центру зайнятості.

Також молодь проінформували про надання послуг з використанням профдіагностичного комплексу «Веб-базова платформа для онлайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа», про навчання в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за робітничими професіями, затребуваними на ринку праці району та області.

Присутні мали можливість переглянути відеоматеріали про підготовку резюме та співбесіду з роботодавцем, інформаційно-розважальний серіал «Пошук роботи».

Читайте також: Колектив із Демидівщини виступив на фестивалі сільських колективів

Коментарі
31 Жовтня 2019, 21:38
Молодці! А то школи не роблять нічого в тому напрямку,
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50