Малеве: молоді розповіли, як шукати роботу

29 Жовтня 2019, 10:35
Фото ілюстративне 731
Фото ілюстративне

Днями фахівці Демидівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості взяли участь у виїзному заході в об’єднану територіальну громаду, а саме Малівський старостинський округ Боремельської сільської ради.

Завідувач сектору профорієнтації Оксана Майдан відвідала Опорний заклад Малівська ЗОШ І-ІІІ ст. Для учнів 9 та 10 класів були проведені профорієнтаційні уроки. Молодь отримала інформацію про формулу вибору професії «хочу – можу - треба»,  перелік професій, актуальних на ринку праці регіону. Оксана Майдан розповіла присутнім про профорієнтаційну платформу «Моя професія: Консультаційна мережа», де учні мають можливість у дистанційному режимі визначити свої власні глибинні професійні інтереси й цінності, рівень розвитку інтелекту (IQ) і специфіку структури здібностей, психологічні схильності до певних видів професійної діяльності. Всі охочі отримали коди доступу до проходження тестування, повідомляють на сайті Рівненського обласного центру зайнятості.

Учнів зацікавив новий інтерактивний програмний продукт «Атлас професій майбутнього з доповненою реальністю», про який вони отримали інформацію та поради, як користуватися віртуальними елементами.

Аналогічний захід було проведено для учнів 8, 9 класів філії «Золочівська ЗОШ І-ІІ ст.» Опорного закладу Малівська ЗОШ І-ІІІ ст. Всього в заходах взяли участь 40 школярів.

Читайте також: У Дублянах авто влетіло у дерево

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024