Молода мама з Любомля потребує коштів на боротьбу з рідкісною хворобою

28 Жовтня 2019, 19:54
Віта Макарук із синочком 731
Віта Макарук із синочком

Віті Макарук 23 роки, а її синочкові Артемку – лише два, цієї весни лікарі виявили в неї пухлину в міжлегеневій частині грудної клітки.

Мама Віти, Людмила Карпюк, змушена знову звернутися до тих, хто має змогу допомогти фінансово, адже придбати препарати для лікування за власні кошти їхня сім’я не в змозі, та просить молитися за здоров’я доньки.

«Наша сім’я  знову змушена звертатися до усіх не байдужих людей за допомогою. У моєї дочки лікарі діагностували дуже рідкісну хворобу – нейроенокринна пухлина, карцинома. Боротьба триває з січня 2019 року».

11 жовтня зробили повторну КТ всього організму в місті Ковель. На превеликий жаль, результат нвтішний – динаміка відсутня. Тобто пухлина біля серця і метастази в легенях на місці, без змін. Тішить трохи одне, що пухлина не росте і метастази не розпоширюються. До того ж зламаний один хребець, потрібно весь час лежати. Через це постійна задишка і сильно болить спина. Призначили знову лікування на три місяці і 11 січня 2020 року – повторна КТ.

«На один місяць ін’єкція «Соматулін» коштує 33 тисячі гривень за ампулу. Один укол для костей «Іксджева» –11200 гривень, таблетки «Афінітор» – майже 28 тисяч гривень за упаковку. Самі ми таке дороге лікування оплатити не в змозі. Хоча Вікторії дуже тяжко рухатися через велику вагу, яка не знижується, спина дуже болить, задишка, але тримається вона оптимістично. Ми молимося і дуже віримо, що з часом все минеться, Віта буде здоровою і зможе взяти на руки синочка Артема. Чоловік Віти надалі знаходиться в зоні проведення ООС», – розповіла мама.

Детальніше читайте ТУТ: Молодій мамі з Любомля терміново потрібна допомога для порятунку життя

Родина Віти щиро вдячна усім за підтримку, розуміння і допомогу. 

Всі разом ми зможемо допомогти врятувати жінку. Пам'ятайте: добро вертається добром.

Кошти можна переказати за реквізитами: 5168 7555 2239 0679 ПриватБанк (Отримувач – Карпюк Людмила Федорівна). Телефон для контактів 096-2258785.





Щасливі мололята Віта й Олег Макаруки в день одруження
Щасливі мололята Віта й Олег Макаруки в день одруження

Віта з синочком до хвороби
Віта з синочком до хвороби

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39