Малеве: школярам розповіли про послуги Центру зайнятості

28 Жовтня 2019, 10:05
Фото ілюстративне 758
Фото ілюстративне

Нещодавно фахівці Демидівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості провели виїзний день прийому у Малівському старостинському окрузі Боремельської ОТГ.

Під час робочої зустрічі директор районної філії ознайомив працівників громади із можливостями служби зайнятості у питаннях соціального захисту від безробіття, розповів про результати роботи Демидівської районної філії за 9 місяців 2019 року, повідомляють на сайті Рівненського обласного цетру зайнятості.

Одночасно проводила прийом роботодавців та надавала консультації  безробітним заступник начальника відділу надання соціальних послуг Ліна Пілецька.

У Опорному закладі «Малівська ЗОШ І-ІІІ ст.» завідувач сектору профорієнтації  Оксана Майдан  провела зустріч з учнями 9, 10 класів та розповіла школярам про послуги, які надає служба зайнятості, акцентувала увагу на важливості правильного вибору професії, враховуючи свої бажання, здібності, нахили та потреби ринку праці. Учні отримали інформацію щодо актуальних на ринку праці професій. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024