У Товпижині говорили про рибу

04 Жовтня 2019, 15:25
1685

Державний інспектор Рівненського рибоохоронного патруля Денисюк Олександер провів навчально-пізнавальне заняття для учнів загальноосвітньої школи І ступення села Товпижин Демидівського району.

Про це повідомляють на сайті установи

Під час бесіди рибпатрульний ознайомив дітей з специфікою та важливістю роботи рибоохоронного патруля. Присутні дізналися про основні види риб, які мешкають у водних обєктах області, особливості риболовлі, з Правила любительського і спортивного рибальства та відповідальність за їх порушення. Також розповів про дозволені і заборонені знаряддя лову, про суми штрафів і такси для обчислення розміру відшкодування шкоди за незаконне добування або знищення цінних видів водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах України.

Інспектор наводив безліч цікавих і повчальних прикладів, показували відео та фото із затримання браконьєрів. Дітям  продемонстрували дозволені та заборонені знаряддя лову.

Варто зазначити, що зустріч пройшла у формі гри та діалогу. Діти отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що робота інспектора рибоохоронного патруля дуже важлива. А також, що необхідно дотримуватись правил рибальства, щоб примножити рибні запаси у водоймах регіону.

З метою попередження порушень у сфері рибоохоронного законодавства працівниками Управління Держрибагентства у Рівненській області і на далі планується проведення активної масово-роз’яснювальної роботи серед населення області.

Рівненський рибоохоронний патруль закликав молодь бути відповідальними, не бути байдужими до навколишнього середовища та при виявлені порушень терміново повідомляти  на «гарячу лінію» відомства: (067) 540 53 90.

Читайте також: У Хрінниках прибирали сміття



 

Коментарі
04 Жовтня 2019, 22:48
Що той інспектор "Олександер" може цікавого розказати дітям? Якщо навіть власне ім'я пише з помилками. Чи покаже Товпижин на карті світу?!! Комедія якась.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024