Освітян Демидівки привітали з професійним святом

04 Жовтня 2019, 12:00
1264

Теплим і щирим видався захід на честь професійного свята Дня працівників освіти, який відбувся 02 жовтня 2019 року на святковий концерт були запрошені працівники закладів освіти Демидівської громади. 

Про це повідомляють на сайті громади.

Педагогів та працівників закладів освіти різних поколінь сердечно привітав Демидівський селищний голова Віктор Іщук. Начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради Олена Грицюта подякувала колегам за їх щоденну клопітку працю, за те, що простилають стежку новому поколінню від дитинства до дорослого життя .

Приємною частиною заходу стало вручення почесних грамот та подяк вчителям, які в минулому навчальному році досягли особливих успіхів у своїй роботі.

Так, Подяку Міністерства освіти і науки України було вручено вчителю опорного закладу Демидівського ліцею Юхимчуку В.Д.. Почесною грамотою Управління освіти і науки Рівненської ОДА було нагороджено Гогой Л.В. – директора Вербенського ліцею та Гончара В.М. – вчителя Пляшевського ліцею. Подяки Управління освіти і науки Рівненської ОДА отримали вчителі опорного закладу Демидівського ліцею: Смаль М.В., Булейко Н.М., Зелінський О.В., Карпюк О.В., Новосад Л.К., Юхимчук В.Д., Пащук О.В., Полуян Л.Л., Стасюк М.В., Котовська С.А., Яцечко Л.С..

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Демидівщини та з нагоди Дня працівників освіти Почесну грамоту Демидівського селищного голови було вручено наступним працівникам: Булейко Н.М., Бакалейку А.О, Горайчук Н.М., Дяченко Т.Д., Жомируку О.М., Івановій Л.М., Ковальчук С.А., Ковальчуку Ю.О., Краснюк О.Ю., Лещук М.М., Мах Н.І., Менько Л.Б., Пащук О.В., Пограничній Т.І., Польовій К.В., Скоропадському Ю.А., Фещук А.А., Хміль Л.В., Шаблій О.О., Козуб Т.Л., Майдан Н.А., Пилип'юк О.В., Санчук Б.Б., Смазі О.В., Степанюк Н.І., Ткачук Н.В..

З привітаннями до освітян звернулася Оксана Теслюк, голова районної ради профспілки працівників освіти, вручила грамоти та подарунки.

Не менш приємною була і друга частина – творча. Вітання для освітян підготували не тільки учасники художньої самодіяльності Будинку культури. Учасниками святкового концерту стали талановиті вихованці КЗ «Демидівська дитяча школа мистецтв», Демидівського Будинку творчості школярів, опорного закладу Демидівського ліцею, Пляшевського ліцею, Демидівського ЗДО (ясла-садок) «Сонечко». З нагоди професійного свята прозвучали найщиріші привітання та побажання, пролунали пісні зі словами вдячності та поваги.
Із року в рік вчитель продовжує себе в своїх учнях – його думки, почуття щиро віддані дітям. Він працює на майбутнє. Образ улюбленого вчителя, доброго і вимогливого залишиться в пам’яті на все життя.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024