У Демидівці на бюджет участі передбачили 200 тисяч гривень

19 Вересня 2019, 13:36
1128 Джерело: http://demydivska.gromada.org.ua

У Демидівці відбувся тренінг з підготовки проектів на бюджет участі Демидівської селищної ради.

У навчанні взяли участь близько 20 людей, які хочуть реалізувати свої задуми за рахунок бюджету участі, повідомляють на сайті Демидівської ОТГ

Начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Сергій Щербатюк розповів присутнім про етапи впровадження бюджету участі, правилами подання та голосування за проекти. Прийом заявок стартував 9 вересня і триватиме до 11 жовтня. Протягом цього часу зацікавлені повинні описати свою ідею у формі проєкту, зібрати десять підписів підтримки та подати в один із 11 пунктів супроводу бюджету участі.

Експерт проекту, представник Західноукраїнського ресурсного центру (м. Львів) Левко Довган, нагадав учасникам, що таке бюджет участі, на яких засадах він діє, розповів про переваги його запровадження для громади та для місцевої влади. Згодом учасники навчились формулювати проблему, мету і завдання проекту, складати бюджет і правильно оформлювати заявку.

Демидівська селищна рада нагадує, що всі охочі мають змогу прийняти участь у конкурсі проектів і отримати фінансування із селищного бюджету на ініціативи у сферах ЖКГ, освіти, культури, охорони навколишнього середовища та інше. На це у бюджеті 2020 року буде передбачено 200 тисяч гривень. 

Читайте також: Скільки безробітних працевлаштували на Демидівщині



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024