На Рівненщині створять обласний Пластовий центр

05 Вересня 2019, 10:00
Фото ілюстративне 687
Фото ілюстративне

Таке рішення прийняли депутати на черговій сесії обласної ради проголосувавши, за проект рішення «Про створення комунального закладу «Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр» Рівненської обласної ради.

Як зазначив Голова ОПР Пласту НСОУ у Рівненській області Юрій Шадий, основна задача молодіжного центру – координація створених гуртків, які діють при школах та позашкільних закладах, повідомляють на сайті ради.

В ньому проводитимуть заходи для пластунів і зацікавлених Пластом команд із числа дітей та молоді області.

«На базі центру відбуватиметься також проведення методичних зустрічей, семінарів, навчань, тренінгів для молодіжних працівників, керівників пластових підрозділів та волонтерів. Крім того, координація і підтримка проведення щорічних літніх наметових освітніх таборів в області для дітей та молоді за пластовою методикою.», - зазначив Шадий.

Питання щодо створення Пластового центру ініціював перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк.Він наголосив, що потрібно впроваджувати національно-патріотичне виховання (пластову виховну систему) в громадському житті, освітніх закладах, позашкільних установах та в молодіжних об’єднаннях.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024