У Демидівському ліцеї пролунав перший дзвінок

02 Вересня 2019, 13:39
​​​​​​​За давньою традицією, навчальний рік розпочали з дзвоника, який пролунав у руках Олега Леоновця учня 11 класу та Марини Зінчук учениці 1 класу. 2134
​​​​​​​За давньою традицією, навчальний рік розпочали з дзвоника, який пролунав у руках Олега Леоновця учня 11 класу та Марини Зінчук учениці 1 класу.

Урочисте свято — День знань, відбулося і в опорному закладі «Демидівський ліцей» Демидівської селищної ради. У цей день традиційно виносять прапор ліцею звучить державний гімн і першими запрошують на лінійку випускників і першокласників.

Відкрив свято привітаннями та настановами для школярів та вчителів директор закладу Олександр Вальчун та нагородив відмінників 5-11 класів Похвальними листами. Про це йдеться на сайті Демидівської ОТГ.

Привітати школярів, їх батьків та вчителів із цим чудовим хвилюючим святом завітав Демидівський селищний голова Віктор Іщук, який побажав натхнення та оптимізму учням, вчителям, батькам. З приємністю відзначив, що учні є активні члени нашої громади, приймають участь у її розвитку, а також взаємодіють з владою. Вікто Іщук відзначив іменними преміями за здобуті перемоги у Всеукраїнських олімпіадах, фестивалях та конкурсах вчителів Демидівського ліцею Олену Карп'юк, Інну Кіндратів, Валентину Бондаренко. Селищний голова зазначив що День знань - це день, із якого починається незвіданий, цікавий і водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.


До слова запросили керівника КЗ «Демидівський Будинок творчості школярів» Людмилу Гусаревич, яка привітала всіх присутніх з Днем знань та запросила учнів до занять гуртків позашкільному навчальному закладі.

За давньою традицією, навчальний рік розпочали з дзвоника, який пролунав у руках Олега Леоновця учня 11 класу та Марини Зінчук учениці 1 класу.

Шкільна лінійка, квіти, урочисті промови, перший дзвінок вже сповістив про початок нового учбового року, початок нової сторінки життя — цікавої, барвистої і повної нових знань.












 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024