У Демидівці відзначили підприємців

31 Серпня 2019, 13:22
1022

У приміщенні Демидівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості відбулось засідання круглого столу з нагоди Дня підприємця.

Про цеповідомляють на сайті громади

Запровадження цього свята на державному рівні є яскравим свідченням важливої ролі підприємництва у здійсненні економічних перетворень в державі, визнанням значущості його впливу на формування та розвиток національної економіки.

«У цей день без перебільшення можна сказати, що усі добрі справи, які сьогодні має Демидівщина досягаються і за вашої, шановні підприємці, участі, безпосередньо. Адже ви ніколи не залишаєтесь осторонь, надаєте значну допомогу задля розвитку територіальної громади, долучаєтесь до благодійництва. Щиро бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, благополуччя, успіху вашому бізнесу, реалізації ваших ідей і проектів, надійних партнерів, нехай кожна започаткована вами справа буде завжди вдалою та успішною!», – сказав демидівський селищний голова Віктор Іщук, звертаючись до підприємців.

За сумлінну працю, активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності та з нагоди Дня підприємця, селищний голова Віктор Іщук вручив представникам бізнесу Почесні грамоти. Серед нагороджених були: Галина Багній, Петро Гергусь, Олеся Маргосюк, Вікторія Соловей, Оксана Черех.

Зі словами привітань до підприємців звернулися директор Демидівської районного філії Рівненського обласного центру зайнятості Михайло Фінюк, керівниця апарату Демидівської райдержадміністрації Наталія Савич, боремельський сільський голова Віктор Корінь.

У ході семінару також були обговорені питання про роль приватного бізнесу в зростанні зайнятості населення району, про його проблеми та необхідність підтримки малого і середнього бізнесу, який має високі потенційні можливості для створення нових робочих місць.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39