Демидівчан вчили писати бюджетні проєкти

30 Серпня 2019, 12:06
1149 Джерело: http://demydivska.gromada.org.ua

У Демидівці відбувся тренінг з написання проєктів на виконання бюджету участі  ОТГ.

У навчанні взяли участь близько 15 осіб, що мають намір втілити своїми задуми за рахунок бюджету участі, зокрема представники громадських організацій, установ та підприємств селищної ради, повідомляють на сайті громади.

Розпочався семінар із того, що експерт проєкту  Левко Довган розповів учасникам, що таке Бюджет участі чи Громадський бюджет, на яких засадах він діє, які переваги його запровадження для громади та для місцевої влади. Зазначив також, що в Україні вже 46 міст запровадили Бюджет участі. Окрім теоретичних знань, учасники тренінгу отримали й практичні навики: розповідали присутнім про те, які проєкти за допомогою бюджету участі хотіли б втілити в життя.

Перед учасниками навчання також виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Сергій Щербатюк, який нагадав присутнім, що всю необхідну інформацію про бюджет участі Демидівської ОТГ, положення та особливості якого були запрезентовані під час тренінгу, умови участі в конкурсі проектів та вимоги до самих проектів, можна знайти за електронною адресою demydivska-gromada.gov.ua

Нагадаємо, що проєкти необхідно подавати з 9 вересня по 11 жовтня.

Читайте також: У Демидівці визначили параметри бюджету

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024