Віктор Іщук привітав демидівчан з державними святами

23 Серпня 2019, 09:37
Фото ілюстративне 1421
Фото ілюстративне

Голова Демидівської селищної ради Віктор Іщук привітав односельців із Днем прапора та Днем Незалжності України.

Вітальну промовув опублікували на сайті громади

«Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Прапор є уособленням усіх здобутків та перемог нашого народу на шляху до самостійності України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.  

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки Незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності" – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху - суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України.

Примножуймо добрими справами авторитет і могутність нашої країни, працюймо на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання рідного міста та всієї України.

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу Вам, шановні земляки, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На ремонт шкіл Демидівської ОТГ витралили майже два мільйони гривень

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
14.04.2024