У Демидівці радилися правоохоронці з двох районів

27 Липня 2019, 11:49
Фото ілюстративне 1154
Фото ілюстративне

У приміщенні   Демидівського відділення поліції відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів Демидівського та Млинівського районів під головуванням  керівника Дубенської місцевої прокуратури Василя Мартинюка  з питання «Стан протидії злочинності та корупції на території Демидівського та Млинівського районів упродовж І півріччя 2019 року».

В заході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Петро Шелест,  заступник керівника Дубенської місцевої прокуратури Олег Стецюк, начальник  Млинівського відділу Дубенської місцевої прокуратури Анатолій Шарабар,   начальник  Млинівського  відділення поліції Дубенського  відділення поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Михайло Євтушик, начальник Демидівського відділення поліції Дубенського  відділення поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Олександр Лопуга, голова Боремельської сільської ради (ОТГ) Віктор Корінь, заступник голови Демидівської селищної ради (ОТГ) Сергій Герук.

В ході   наради було проведено підсумок роботи  за І півріччя 2019 року, а також  розглянуті  питання щодо встановлення  систем відео спостереження  на дорогах Демидівського району, боротьби із самовільним зайняттям  земельних ділянок, незаконної вирубки лісу, продажу спиртних та тютюнових виробів неповнолітнім та інше.

Своє бачення у взаємодії та вирішенні піднятих проблемних питань висловили керівники органів місцевого самоврядування та внесли відповідні пропозиції.

За результатами координаційної наради розроблено комплекс узгоджених заходів, які сприятимуть підвищенню ефективності боротьби зі злочинністю та її профілактики на території районів.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024