У Демидівці радилися працівники міграційної служби

22 Липня 2019, 10:00
Фото ілюстративне 1047
Фото ілюстративне

У залі засідань Демидівської  районної ради  відбулась  нарада Управління ДМС України в Рівненській області спільно з керівниками  територіальних  підрозділів УДМС  під керівництвом Лілії Драпчинської.

Учасники наради розпочали свою роботу  із  презентації  організації робочого процесу у новому  службовому  приміщенні  Демидівського районного сектору  Управління Державної міграційної служби України в Рівненській області, яку представив Петро Кротік, завідувач Демидівського районного сектору. Привітав працівників Управління ДМС України в Рівненській області  в.о. голови  райдержадміністрації  Петро Шелест, повідомляють у Демидівській РДА.

Згідно порядку денного нарада розпочала свою роботу із  вручення  відомчих нагород.За тим, розглянули основні робочі питання. Розпочали з порівняльної оцінки  роботи  територіальних підрозділів УДМС  України у Рівненскій області за І півріччя 2018-2019 років за показниками ефективності роботи  та усунення недоліків у службовій діяльності;  проаналізовано результати роботи територіальних підрозділів УДМС  України у Рівненскій області по протидії незаконній міграції  за І півріччя 2019 року; розглянуто  зміни до порядку  проведення оцінювання результатів службової діяльності  державних службовців, а також обговоренні першочергові заходи щодо реалізації  структурними  та теритрріальними  підрозділами   УДМС  України у Рівненскій області пріорітетних напрямків роботи на ІІ півріччя 2019 року.        

Завершилась нарада навчанням працівників  в рамках професійної підготовки.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024