Виборці 154 округу отримали агітаційні повідомлення із порушеннями

19 Липня 2019, 09:00
Фото ілюстративне 739
Фото ілюстративне

Мешканці 154 виборчого округу отримали листи від лідерки партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, у яких вона просить голосувати за свою партію та кандидата цієї сили.

Кореспондентція, кажуть у громадській мережі «Опора», не мала жодних вихідних даних, що є порушенням. 

«Щоб добитися справжніх і швидких змін у Вашому житті, нам потрібна сильна команда в парламенті. Я прошу Вас підтримати партію «Батьківщина» та нашого кандидата в депутати на Вашому окрузі Луценка Ігора Вікторовича. Це суттєво допоможе нам ефективно працювати у Ваших інтересах. Давайте не втратимо ще один шанс. Я знаю, що все може бути добре!» 

«Я прошу Вас, заради наших дітей, заради їхнього сьогодення та майбутнього, підтримати нашу команду. Підтримати для того, щоб ще встигнути зупинити той хаос, який вирує сьогодні. У мене немає сумнівів, що ми разом з новим президентом цей хаос подолаємо! Від нас по Вашому округу йде в депутати Луценко Ігор Вікторович. Я впевнена, що ця людина нас із Вами не підведе»

Такий зміст був вкладений у листи. 

На зворотній стороні листа були зазначені персональні дані отримувачів: прізвище, ім’я та по батькові, а також адреса проживання (індекс, область, місто, вулиця, номери будинку та квартири).

Керівник прес-служби обласного осередку партії Володимир Попик повідомив ОПОРІ, що обласний штаб не має відношення до листів від Юлії Тимошенко та порадив звернутись із офіційним запитом у Київ.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024