Хто з мажоритарників 154 округу порушує законодавство

18 Липня 2019, 15:45
Фото ілюстративне 1188
Фото ілюстративне

Триває передвиборча гонка кандидатів у народні депутати Верховної Ради України. Однак цей процес протікає не безпроблемно. Навіть на, так би мовити, вступному до політикуму етапі фіксують низку порушень.

Громадська мережа «Опора» повідомляє, що станом на 15 липня троє кандидатів у нардепи, які балотуються на одномандатних виборчих округах Рівненської області, не подали до окружних виборчих комісій проміжних фінансових звітів про надходження та використання коштів виборчого фонду.

До ОВК 154 виборчого округу (місто Дубно, Демидівський, Дубенський, Здолбунівський, Млинівський, Радивилівський райони), станом на 15 липня, не подав проміжного фінансового звіту кандидат у нардепи Володимир Ковальчук. Троє кандидатів подали звіти на день пізніше, 13 липня: Олег Бернацький, Сергій Женевський та Олег Щупко.

Кандидатка у народні депутати, висунута партією «Опозиційний блок» Лідія Мартинюк подала до виборчої комісії повідомлення про відсутність поточного рахунку виборчого фонду, вказавши: «Зі свого боку вважаю аморальним використання грошей на власну політичну рекламу під час війни»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024