На Демидівщині порушують виборче право

02 Липня 2019, 17:42
Фото ілюстративне 1476
Фото ілюстративне

Із початку передвиборчої агітації рівненські правоохоронці отримали 35 повідомлень про порушення виборчого законодавства.

Під час перевірки вказаних фактів поліцейські склали 13 адміністративних протоколів про правопорушення, передбачені частиною 2 статті 212-13 КУпАП (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск). Про це повідомляють у відділі комінікацій поліції Рівненщини.  

У Рівному склали п’ять протоколів, у Млинівському та Радивилівському районах — по два, у Гощанському, Корецькому, Сарненському та Демидівському районах — по 1 протоколу за цією статтею.

Питання дотримання законодавства у період передвиборчої кампанії перебуває на контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

«Ситуаційний центр ГУНП у цілодобовому режимі моніторить та узагальнює інформацію про події, пов’язані із порушеннями виборчого законодавства. Крім того, Рівненщина серед областей, де ефективно налагоджена взаємодія між поліцією та обласним осередком громадянської мережі «ОПОРА», представники якої разом із поліцейськими виявляють та фіксують порушення, що стосуються виборчого процесу», - зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024