У Демидівці вітали дільничних офіцерів поліції

24 Червня 2019, 15:04
1821

З нагоди професійного свята   дільничних офіцерів привітали Демидівський селищний голова  Віктор Іщук, секретарка Боремельської сільської ради Руслана Стасюк.

Селищний голова подякував правоохоронцям за працю, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та побажав міцного здоров’я, спокою і достатку, мужності, витримки, високих професійних здобутків у справі забезпечення громадського порядку. Про це повідомляють у селищній раді

Також, грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та з нагоди відзначення 96-ї річниці Дня дільничного офіцера поліції Віктор Іщук нагородив молодшого лейтенанта поліції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області Марію Довгаюк, рядового поліції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області Петра Уяздовського, майора поліції Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області Тетяну Диган. Також нагородженим було вручено грошові премії.

Читайте також: Демидівчан запрошують на мітинг



 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024