Демидівка: вирішували, як шукатимуть тих, хто ухиляється від служби у армії

16 Травня 2019, 09:00
1399 Джерело: http://www.rv.gov.ua

У Демидівській райдержадміністрації провели нараду щодо призиву строковиків на військову службу.

Головував на засіданні виконуючий обов’язки голови РДА Петро Шелест. Участь у зборах також взяли представники Млинівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, сільської та селищних рад, а також особи, відповідальні за ведення військового обліку, повідомляють в установі.

Учасники наради ознайомилися із листом військового комісара Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо забезпечення виконання заходів, пов’язаних із підготовкою та проведенням призову громадян на строкову службу у квітні – червні цього року.

В ході наради уточнили кількість оповіщених призовників, кількість призовників, які прибули для проходження медичної комісії, а також кількість направлених на додатковий медичний огляд. Вирішували, як шукатимуть тих військовозобов’язаних, які ухиляються від служби.

Учасники наради поіменно опрацювали списки призовників та визначили можливі перспективи по відправці на військову службу юнаків, які підлягають призову.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024