Малі та середні підприємтсва можуть отримати грантову підтримку

25 Квітня 2019, 09:00
1266

З 22 квітня 2019 року грантова підтримка малих та середніх підприємств (МСП) поширюється і відтепер діє по всій території України.

Програма USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ)  розширює Річний програмний запит (РПЗ) - 2019-001 - МОДИФІКАЦІЯ №3.

Ключові зміни: «Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» є програмою національного масштабу. Ми приймаємо заявки з усіх регіонів України».

Програма націлена на співпрацю з грантоотримувачами, які працюють у нових галузях або в галузях, що розвиваються, які мають потенціал для швидкого зростання, досягнення успіху на експортних ринках, створення інвестицій та збільшення зайнятості.

Програма відкрита для грантових заявок від всіх галузей економіки. Однак, особлива увага приділяєтья роботі в галузях ІТ-послуг та виробництва меблів.

Програма USAID КЕУ надає гранти, які слугуватимуть виконанню одного з наступних завдань:

  • збільшення обсгу інвестицій в українські МСП;
  • збільшення обсягів продажів МСП;
  • створення постійних робочих місць у відповідному секторі;
  • та/або покращення доступу до фінансових можливостей для МСП.

Середній час між подачею заявки та отриманням грантової допомоги дорівнює двом місяцям. Цей термін може бути змінюватися в залежності від складності запропонованої діяльності.

Грантові спеціалісти програми допомагатимуть заявникам зрозуміти процедуру подання заявок в режимі електронного листування. Всі запитання щодо цього річного запиту надсилати на електронну адресу: [email protected]

Дедлайн подачі заявок - 29 лютого 2020 року.

Повний текст документу разом з формою концепції грантового проекту можна знайти за наступним посиланням: https://drive.google.com/open?id=1s8a_gR4htDdLyyQzg6wRhDw7rE9K0r2Y

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39