Демидівка: дошкільнята відвідали рятувальників

23 Квітня 2019, 15:43
948

До рятувальників першого державного пожежно-рятувального поста завітали діти Демидівського дошкільного навчального закладу «Сонечко».

Співробітники Служби порятунку провели для дошкільнят екскурсію пожежною частиною та розповіли про загальні правила безпеки життєдіяльності: дії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, правила поведінки з електро- та газовими приладами. Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Рівненській області.

Рятувальники розповіли дітям про надзвичайні події, що несуть потенційну загрозу життю та здоров'ю, навели приклади та причини найпоширеніших екстрених ситуацій, що можуть трапитись у побуті, на відпочинку та у повсякденному житті, довели першочергові дії у разі виникнення тієї чи іншої надзвичайної події та за яким номером викликати Службу порятунку. Особливу увагу надзвичайники звернули на правила безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.
На завершення заходу діти переглянули мультфільм «Фокс і Трот поспішають на допомогу», про правила безпечної поведінки у побуті.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024