Дубляни: дошкільнят відвідали пожежники

20 Квітня 2019, 11:00
2206 Джерело: rv.dsns.gov.ua

Рятувальники із Демидівки провели навчання для дітей  в Дублянському закладі дошкільної освіти «Веселка».

Співробітники ДСНС розповідали малечі про загальні правила безпеки життєдіяльності: дії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, як поводитись з електро- та газовими приладами. Також діти із захопленням слухали про специфіку Служби порятунку, про підрозділи, які завжди напоготові рятувати людські життя, повідомляють у ГУ ДСНС у Рівненській області.

Рятувальники застерегли усіх дотримуватись правил безпеки життєдіяльності, адже переважна більшість трагічних випадків стається саме через  людську необережність.

Бійці ДСНС розповіли дітям про надзвичайні події, що несуть потенційну загрозу життю та здоров'ю, навели приклади та причини найпоширеніших екстрених ситуацій, що можуть трапитись у побуті, на відпочинку та у повсякденному житті, довели першочергові дії у разі виникнення тієї чи іншої надзвичайної події та за яким номером викликати Служби порятунку. Особливу увагу надзвичайники звернули на правила безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

На завершення заходу діти переглянули мультфільм «Фокс і Трот поспішають на допомогу» про правила безпечної поведінки у побуті.

Читайте також: У Вовковиях відкрили сучасну амбулаторію




 

 

 


 

 
 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024