Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Демидівська кулінарія: господинь просять ділитися рецептами страв пасхального столу

10:00 19.04.2019
411

Кожен район, містечко та село має свою «національну» кухню, страви якої не скуштуєте більше ніде, а рецепти передаються з покоління в покоління.

Трохи більше тижня залишилося до Великодня. Господині вже дістають записники з рецептами, міркують на тим, чим частуватимуть гостей на свято. Щоб такого приготувати, аби й смачно було, і корисно, та ще й по кишені не «било»?

Втім найголовнішою стравою пасхального столу залишається паска. Які інгредієнти додати, аби вона була пухкою, запашною та ще й спеклася гарно?

Якщо ви маєте рецепти салатів, гарячих страв, печеного м’яса та ковбас, пасок та іншої випічки, які готуєте самі й готові ними поділитися з іншими, пишіть нам на електронну адресу [email protected] або в особисті повідомлення на нашу сторінку у Facebook - Район.Демидівка.

Діліться також розповідями про те, як святкують Великдень у вашому селі, або родині. Не забудьте додати фото.

Найцікавіші розповіді та рецепти будуть опубліковані на нашому сайті.

Читайте також: Школярка із Вовковиїв перемогла у Всеукраїнському конкурсі.

Вперше в новітній історії людству загрожує обрання Віртуального Президента, – Оксана Забужко



Загрузка...
Коментарі
19 жовтня
Сьогодні
Вчора
17.10.2019
16.10.2019
15.10.2019
14.10.2019
13.10.2019
12.10.2019
11.10.2019
10.10.2019
Підписатися на наші новини
*ви у будь-який момент зможете відписатися від наших новин