Фермерські господарства Демидівщини отримають відшкодування відсоткових ставок за кредитами

15 Квітня 2019, 12:27
901

Відбулося засіданні обласної комісії з конкурсного відбору проектів, які передбачають залучення коштів з обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього бізнесу.

На ньому члени конкурсу розглянули 25 проектів учасників. Цьогоріч на відшкодування з обласного бюджету виділено 800 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

Кредити підприємці переважно брали на придбання: вантажних засобів, торгівельного обладнання, сільськогосподарської техніки, обладнання для деревообробки, обладнання для мийки самообслуговування та обладнання для утримання і проведення доїння великої худоби.

Члени комісії ознайомилися з основними фінансово-економічними показниками проектів та підтримали всі 25 проектів. Зокрема відшкодування отримає два підприємства Демидівського району: Фермерське господарство «Щедрі лани» та ФОП Мацех Петро Йосипович отримає, які брали кредити на прибанння тракторів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024