Малеве: у школі пройшов тиждень хімії

18 Березня 2019, 17:00
Малеве: у школі пройшов тиждень хімії 3249 Джерело: http://boremelska.gromada.org.ua
Малеве: у школі пройшов тиждень хімії

Протягом тижня учні Малівської загальноосвітньої школи не лише перевіряли свої знання, а й вдосконалювали їх.

Розпочався тиждень з ознайомлення із планом роботи. Опісля школярі розв’язували хімічні кросворди та загадки, повідомляють на сайті Боремельської ОТГ.

У 10 класі проходила вікторина «Чи знаєте ви хімію?». У конкурсі хімічних газет на тему «Хімія у моєму житті» перше місце посіли учні 7-Б класу. Найкращий малюнок з хімії намалювала учениця 8 класу Мовчанюк Богдана.

Переможцем пізнавально-розважальної гри «Поле чудес» у восьмому класі стала Дарина Рачкевич.

У конкурсі юних поетів-хіміків перше місце посіла учениця восьмого класу Богдана Мовчанюк.

Учням 7-11 класів показали фільм «100 великих відкриттів: Хімія». А учні 7-Б класу Алла Томілович та Катерина Мордас провели прес-конференцію з теми «Вода – найцінніший мінерал».

Учениці 11 класу Марія Ціхоцька та Валентина Колядич презентували результати творчих проектів по темі «Хімія і екологія». А між учнями 9-10 класів проходив КВК «О, Менделєєв…!», І місце посіла команда 10 класу «Хімічні елементи», ІІ місце – 9 клас.

І на завершення тижня проходили цікаві досліди вдома і школі для учнів 5-6 класів.

Загалом тиждень був насиченим, цікавим, пізнавальним. Найактивніші учасники були нагороджені грамотами та гарними оцінками. Також під час тижня проходила ІІІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На урок» з хімії, де учні нашої школи взяли участь і були нагороджені дипломами.

                                                                    

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024