Очільник Демидівки привітав добровольців зі святом

14 Березня 2019, 18:44
Фото ілюстративне 860
Фото ілюстративне

У червер, 14 березня,  Україна відзначає День українського добровольця, з цього приводу голова Демидівської селищної ради Віктор Іщук привітав місцевих добровольців.

«Це свято героїв, котрі в скрутний для держави час стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України. З самого початку збройного конфлікту, разом зі збройними силами стояли добровольчі батальйони, які зуміли зупинити ворога. Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину вже у лавах української армії. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

Дякуємо кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам. Ми - Українці, підтримуємо свою власну країну - своє майбутнє. Ми віримо в мирне майбутнє України!

Бажаю Вам усім добровольцям сил і здoрoв’я, дoбра у рoдинах. Бажаю всім нам миру і спoкoю на всій українській землі», – сказав Віктор Іщук.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024