Димидівщина: чи розрахувався район за комунальні послуги

21 Лютого 2019, 18:00
1032 Джерело: http://www.rv.gov.ua

Як розраховується населення, теплопостачальні компанії та бюджетні установи Рівненщини за енергоносії та житлово-комунальні послуги, розглянули під час засідання обласної комісії.

Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук розповів, що за минулий місяць у області повністю розрахувалися житлово-комунальні послуги Березнівський, Демидівський, Володимирецький, Дубровицький, Корецький, Млинівський, Острозький райони. Незначні борги, які тягнуться із попередніх періодів, залишилися у міст Дуубн та Вараш, а також у Млинівської, Смизької, Острожецької та Демидівської ОТГ, йдеться на сайті обласної адміністрації.

Проте за тепло усі споживачі розрахувалися лише на половину. Найгірша ситуація у Здолбуніському, Костопільському районах та в Рівному.

Значно краща ситуація із оплатою водопостачання а утримання прибудинкових територій. Рівень проплат за ці послуги майже 100%.

«Тому скоординувати дії, щоб виправити ситуацію стосовно заборгованості. Провести інформаційну роботу про повернення боргів. В свою чергу райдержадміністрації повинні контролювати питання щодо підвищення рівня платежів за енергоносії теплопостачальними компаніями», – зазначив Олександр Корнійчук.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024