Вербень: обговорили оптимізацію ліцею

21 Лютого 2019, 13:22
2000 Джерело: http://demydivska.gromada.org.ua

Зважаючи на стан фінансування, постало питання про оптимізацію ліцею у Вербені. Педагоги та батьки учнів виступають за те, щоб зберегти статус освітньому закладу.

20 лютого публічно обговорили питання оптимізації Вербенського ліцею. Участь у обговореннях взяли представники влади, чиновники, директорка освітнього закладу та члени постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я,спорту, соціального захисту та молодіжної політики, йдеться на сайті Демидівської ОТГ.

Під час зустрічі батьки та вчителі висловили свої думки з приводу оптимізації освітньої мережі. Більшість виступили за те, щоб зберегти статус ліцею.

Натомість директорка закладу Лариса Гогой запропонувала компромісне рішення: зекономити кошти з допомогою відпусток без збереження заробітної плати, на які згідні всі вчителі. Також запропонувала до 0,25% скоротити ставку психолога, до 0,5 педагога групи продовженого дня, до 0,5 ставки заступника з навчально-виховної роботи та керівників 4 гуртків. У такий спосіб каже Лариса Гогой, вдасться зекономити до 125 тисяч гривень. Цих коштів вистачить,аби заклад зміг функціонувати у статусі ліцею.

Пропозиції депутати розглянуть на сесії Демидівської селищної ради.  

Коментарі
22 Лютого 2019, 21:45
А що Радченко робив раніше??. Заразто вже явивсяспаситель.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024