Скандал у Демидівці: поліція вимагала списки про партійну приналежність лікарів

14 Лютого 2019, 10:57
Скандал у Демидівці: поліція вимагала списки про партійну приналежність лікарів 6732 Джерело: nv.ua
Скандал у Демидівці: поліція вимагала списки про партійну приналежність лікарів

Керівники демидівської поліції вимагали надати списки працівників місцевої лікарні

Обласні управління поліції розсилають у різні бюджетні та комунальні установи запити, в яких вимагають керівників надати списки партійної приналежності співробітників. Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомив громадський активіст та волонтер Роман Сініцин. Начебто, у такий спосіб Адміністрація Президента розбудовує мережу підкупу виборців.

Подібне повідомлення надійшло й у Демидівську центральну районну лікарню.  

«Проте керівник закладу Анатолій Домбровський не пішов на повідку у партійних босів, і надав ситуації розголосу. Зрештою, поліцейським довелося відкликати свій запит» – пише Сініцин.

Журналісти Район.in.ua звернулися у відділ комунікації поліції Рівненщини і попросили прокоментувати цей факт. Керівник відділу Антон Крук підтвердив цей випадок. Розповів, що наразі проводиться службове розслідування. На момент слідства начальник Демидівського відділення поліції, а також його заступник відсторонені від виконання службових ообов'язків.

«Жодних вказівок зверху надсилати подібні повідомлення не надходило. Керівника відділення та його заступника відсторонили від займаних посад на час перевірки. На початку кожного року оновлюється соціально-економічний паспорт району, перевіряються служби, які працюють в межах територіального округу. Можливо поліцейські щось не зрозуміли, й на основі цього перевищили повноваження. За результатами розслідування, згідно дисциплінарного статуту Нацполіції, визначимо міру покарання», – сказав Крук.


1


 

Коментарі
15 Лютого 2019, 18:04
Правоохоронні органи, які охороняють державу від людей ((((((<br/>Демидівчани дуже чекають на результати службового розслідування, керівник має бути притягнутий до суворої відповідальності. і не інакше!
02 Березня 2019, 15:57
А причем тут администрация президента, если Аваков министр внутренних дел, и мусора его вотчина?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024