Вихованці Демидівського Будинку творчості показали свої таланти

30 Травня 2019, 10:16
1570

У Демидівському Будинку творчості школярів відбувся творчий звіт - огляд гуртків.

Великий звітний концерт, а також виставка робіт гуртківців декоративно ужиткового мистецтва пройшла під гаслом «Творчість -  діти 2019» відбулися 29 травня.

Всі свої досягнення вихованці присвятили рідному закладу, селищу, рідній країні. На святі Будинку творчості школярів були присутні гості: Демидівський селищний голова В.М.Іщук, начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради О.Г.Грицюта,   начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту управління освіти , культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради Н.Г.Іщук. З вітальним словом звернулась до всіх присутніх в залі директор закладу Л.А.Гусаревич , яка розповіла про творчі здобутки вихованців за 2018 – 2019 навчальний рік. Найактивніших вихованців закладу було нагороджено грамотами.

В програмі були виступи ансамблю народних інструментів «Візерунок» з творами «А на нашій вулиці», «Мене мати не пускає з хати». У виконанні вокального ансамблю прозвучали пісні «Веселка», «Не давайте суму жити», «Україно, ми твоя надія». Виступили солісти концерту : Владислав Легенюк з піснею «Я маленький козак», Дарина Новіцька  пісня «Посмішка». Дует у складі Віталіни та Соломії Мартинюків розчулили глядачів піснею «Янголе мій», дует Дарина Новіцька та Тимофій Панчук порадували піснею «Сама – сама»,а Олеся та Інна Полуян подарували пісню «Рушник вишиваний».  Звітний концерт закладу подарував гостям зустріч із талановитими музикантами та вокалістами – переможцями  селищних, обласних, конкурсів виконавської майстерності. А саме виступ Юлії  Мартинюк з піснею «Мир над Україною» не залишив байдужим жодного глядача в залі, а пісня  "Три дороги" у виконанні тріо «Дивоцвіт» (керівник Тетяна Іллівна Погранична) розчулила всіхприсутніх.

Мистецтво танцю продемонстрували хореографічні колективи старшої та молодшої груп з композиціями : «Мамині помічники», «А ми удвох», « Ми дівчата з України», «Ковбой» та ніжний, романтичний «Вальс», керівник І.І.Макарук.

Розвеселив усіх присутніх в залі своїми гуморесками  Павла Глазового « Допитливий син», « Добазарувались» Ряска Ілля. Заявив про себе  молодий і перспективний колектив гуртка «Духових інструментів». У їх виконанні прозвучали музичні твори «Чорні очка, як терен», «Суліко». Кульмінацією звітного концерту став вірш - молитва «Молюсь за тебе Богу, Україно» у виконанні культорганізатора закладу І.М.Ковальчук.

А на завершення згуртувала всіх учасників концерту Інна Полуян піснею «Я бажаю». Звіт – огляд підготували та провели: колектив творчих педагогів та здібні і обдаровані вихованці, а також ведучі концертної програми вихованці Будинку творчості школярів чудова Карина Яковецька та неповторний Іван Августинович.

 



















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024